1. Home
  2. notícies
  3. Cicle de xerrades AMMAC i...

Cicle de xerrades AMMAC i Antaviana VFX: descobreix les claus del muntatge i la postproducció

Aquest mes de juny, Antaviana VFX & Postproduction col·labora amb l'Associació de Muntadores i Muntadors Audiovisuals de Catalunya (AMMAC) per dur a terme un cicle de tres xerrades formatives “AMMAC a la fresca de la mà d’Antaviana" dirigides per experts i expertes del nostre equip.

Bernat_Aragones_Efectes visuals _ Efectos visuales AMMAC

La primera xerrada, titulada “Els efectes visuals des del muntatge“, tindrà lloc el 6 de juny i estarà impartida per Bernat Aragonés, Montador i Supervisor de VFX, guanyador del premi Gaudí a millors efectes visuals 2024. Bernat ens parlarà sobre la importància dels efectes visuals en el procés de muntatge i com aquests poden transformar una història cinematogràfica.

El 13 de juny, Marc Dominici, Sandra Filippelli i Cristina Garmón, Supervisors i Coordinadors de postproducció amb més de 15 anys d’experiència, conduiran la sessió “Disseny i creació de workflow de treball“. Aquesta xerrada se centrarà en com dissenyar i crear un workflow de treball eficient en projectes de postproducció, compartint les seves tècniques i coneixements adquirits al llarg dels anys.

La tercera i última xerrada, programada per al 19 de juny, serà “Muntatge i disseny de so“, a càrrec de Fernando Novillo, dissenyador de so i guanyador del premi Gaudí a millor so 2021 i 2011. Fernando compartirà la seva experiència en el camp del muntatge i el disseny de so, destacant la importància d’aquest en la narrativa audiovisual i com pot enriquir l’experiència de l’espectador.

Aquestes xerrades són una oportunitat única per les sòcies i sòcis de l’AMMAC per aprendre de l’experiència de grans experts i expertes i descobrir noves eines i tècniques que poden aplicar en els seus projectes.

Estem encantats i encantades de col·laborar amb AMMAC en aquesta iniciativa i esperem que aquestes sessions siguin una oportunitat enriquidora per a tots i totes les participants. No us perdeu aquestes xerrades plenes de coneixements i experiència!