1. Home
  2. Serveis
  3. Distribució

Distribució

La distribució ens permet transportar cada producte audiovisual del distribuïdor al màxim nombre de còpies en sales, reunim pel·lícules amb espectadors. Ara també oferim un servei de distribució electrònica de cinema digital gràcies a la suma de la tecnologia punta i de l'extensa experiència del nostre equip.

Distribució

El nostre equip humà acumula més de 15 anys d’experiència en la distribució física, amplis coneixements del sector de l’exhibició i un gran domini de la tecnologia i metodologia per assegurar que els continguts arriben perfectament a la pantalla gran.
A més, al nostre laboratori digital podem encarregar-nos del repackage d’àudio, subtítols, logos… qualsevol masterització DCP en 2K / 4K, 2D / 3D, Dolby Atmos, encriptat o sense encriptar, sempre en normativa DCI.

Distribució

Units a les noves tecnologies, posem a disposició de les distribuïdores un àrea de client dedicada, amb una eina web optimitzada, per la gestió fàcil i ràpida de sol·licituds d’enviaments de pel·lícules i KDMs als cinemes, oferint solucions a les noves demandes i necessitats dels distribuïdors amb un informe dels enviaments i l’estat d’aquests.

Disposem de més de 300 sales de cine en tot el territori connectades amb el sistema global d’enviaments via fibra MovieTransit™, per la distribució electrònica de pel·lícules, tràilers i anuncis, a través de transferències segures i encriptades.

Oferim serveis de gestió integral de les distribucions, amb suport tècnic per exhibidors els 365 dies de l’any.

Accedeix a l’àrea de client

Confien en el nostre servei:

Consulta el nostre portfoli