1. Home
  2. Serveis
  3. Edició

Edició

El muntatge és un art meravellós i misteriós. Imatges, paraules, moviment, so, ritme, músiques... van teixint una relació, una estructura i una narració, en un diàleg continu entre la ment, el cos i l’emoció. La darrera -i definitiva- reescriptura del guió.

Edició

A Antaviana sabem que l’edició de vídeo és una fase creativa essencial que s’ha de desenvolupar de manera relaxada en el millor dels ambients i amb les eines més adequades. Per l’edició de vídeo professional a Barcelona hem creat uns espais de treball amplis, silenciosos i que aprofiten la llum natural. A la sala de muntatge s’hi produeixen moments fascinants, però també n’hi ha de complexos, delicats, íntims, frustrants, inspirats i ben sovint, no verbals. Un passeig pel jardí en el moment adequat, això sí, és inspirador i reconfortant.

Edició

Totes les nostres sales d’edició i muntatge de vídeo disposen de dos monitors de treball, monitor de client de 4K, tauleta wacom, altaveus professionals, emmagatzemament compartit NEXIS, sistema d’enviament de fitxers accelerat MediaShuttle, sortida ràpida a internet, wifi, servei de TI, aire condicionat, etc. Conformen un entorn ideal per treballs d’edició individual o en equips de muntadors i ajudants. Sales independents amb configuracions eficients, flexibles i robustes.

El nostre equip de postproducció t’orientarà en totes les qüestions metodològiques i posarà a la teva disposició les millors solucions basades en l’experiència de centenars de produccions nacionals i internacionals. Com podem compartir els fitxers de forma immediata i segura? Podem organitzar sessions d’edició remotes? I el client, pot assistir de manera virtual a la sessió? I aquest còdec com es pot integrar en el meu projecte? Quina és la manera més adequada per fer aquest procés amb l’Avid? I amb el Adobe Premiere? Podem fer un visionat a la sala de projecció? Com puc processar i integrar material fotoquímic en la meva producció? I aquest efecte visual, que serà molt complex de realitzar?

Totes aquestes, i moltes altres preguntes com aquestes, formen part del nostre dia a dia i tenim sempre una solució adient per a cada producció. De fet, som un equip pluridisciplinari amb supervisors de postproducció, enginyers informàtics, supervisors de vfx, coloristes, dissenyadors de so, especialistes en masterització… i a més, ens encanta allò que fem! A Antaviana posem tota la tecnologia i el coneixement del nostre equip de postproducció al servei de l’art del muntatge.  Eines que fem servir:

  • AVID Nexis
  • FINAL CUT
  • PREMIERE