1. Home
  2. Serveis
  3. Disseny de So i Mescles

Disseny de So i Mescles

Quan donem significat al soroll, el so esdevé comunicació. No hi ha dubte que a l’hora de crear una atmosfera distintiva, el disseny de so és igual d’important que la fotografia o la direcció artística.

Disseny de So i Mescles

Quan donem significat al soroll, el so esdevé comunicació. Partim de la veu, ambients sonors, sons concrets, sons musicals, música… treballem amb el to, el timbre, el ritme, el volum, la perspectiva, la distància, però també amb les emocions, la memòria, la imaginació… el disseny de so és un camp fascinant, fèrtil i enormement creatiu. Cada personatge, objecte i acció pot generar un so potencial amb un impacte dramàtic directe a l’escena. El so ens submergeix en la història, els personatges, els ambients… i, seleccionant el so adequat en el moment precís, ens guia de manera subtil i eficaç. No hi ha dubte que a l’hora de crear una atmosfera distintiva, el disseny de so és igual d’important que la fotografia o la direcció artística.

De manera anàloga a la literatura, la pintura o la fotografia, el treball sonor també se serveix de símils, hipèrboles, metàfores, alegories, ironies, paradoxes, personificacions… El viatge des de la vibració a la sensació, la percepció i la construcció narrativa requereix talent, curiositat, imaginació i una àmplia dosi de conèixements tècnics, musicals, psicològics, artístics… Aquestes són les característiques amb les que hem anat creant el nostre equip. Professionals amb una llarga experiència, talent i atenció al detall.

 

Disseny de So i Mescles

Les nostres sales estan tècnicament acondicionades per treballs de disseny de so, grabació d’ADR, premescles i mescles finals per cinema, TV i publicitat. Rigurosa i puntualment calibrades, estan equipades amb Protools, la taula S6 -la més versàtil i millor valorada del sector- i una potent llibreria de plugins i efectes sonors recopilats al llarg d’anys de feines al capdavant dels projectes més exigents. També comptem amb una sala certificada per treballs en Dolby Atmos Home, on hi podem realitzar mescles de so en 2.0, 5.1, 7.1 i Atmos, adequant-nos als estàndards exigents de les plataformes digitals com Netflix, Movistar, Amazon i HBO.

  • Dolby Atmos Home Certified
  • Avid S6 M40/16
  • Pro Tools HDX 8x8x8 System