1. Home
  2. Instal·lacions

Instal·lacions

Hem dissenyat unes instal·lacions de nova planta còmodes, eficients, espais on es pugui crear i créixer, i les hem equipat amb la tecnologia més avançada pels reptes més exigents.

Instal·lacions

Sala de projecció

Busques una sala de visionat cinematogràfic? A Antaviana disposem d’una sala de visionat de pel·lícules totalment equipada per garantir una experiència perfecta i que reprodueix exactament les condicions de projecció d’una sala d’exhibició. Al mateix temps és la sala de correcció de color per a cinema, equipada amb sistema de projecció Barco i pantalla de cinema de 6m.

Instal·lacions

Sala d'edició

Totes les nostres sales d’edició de vídeo estan equipades amb Mac Pro, doble monitor i monitor de client a 4k, possibilitat de diferents softwares d’edició com poden ser AVID, Premiere o Final Cut. Opció d’emmagatzematge compartit Nexis per a treballs col·laboratius. Consulta aquí el nostre servei d’edició.

Instal·lacions

Sala de color

Per a la correcció de color en HDR disposem del monitor Sony BVM HX310, es tracta d’una sala Dolby Vision Certified. Comptem amb una segona sala per a correcció de color en HD.

Instal·lacions

Sala de so

La nostra sala de disseny i mescles de so és Dolby Atmos Home Certified, treballem amb Protools amb taula S6 i processador Dolby Atmos. Una sala totalment equipada per fer des de 5.1 a Dolby Atmos Home, des de disseny de so a doblatge i ADRs. Trobaràs més informació en el servei de Disseny i Mescles de so.

Instal·lacions

Sala VFX

Els artistes d’efectes especials treballen tant física com remotament. Comptem amb un complert servei de VFX.

Instal·lacions

Sala de reunions

Tenim la sort de poder triar si reunir-nos en interior o a l’exterior.

Instal·lacions

Jardí

L’exterior de les nostres instal·lacions és ideal. Tenim un jardí espaiós on sortir per fer una pausa que ens toqui el sol mediterrani, acomodar els ulls després d’hores en sala i respirar tranquil·litat. Sempre és bo prendre alenades d’aire pur i espavilar els sentits per obtenir un nou punt de vista creatiu.