1. Home
  2. Serveis
  3. Laboratori Digital

Laboratori Digital

Generació dels deliveries finals per cinemes i plataformes segons especificacions i pujada a servidors de distribució.

Laboratori Digital
  • Digital Cinema Services:  Generació de DCP màster i còpies per distribució en 2K / 4K/, 2D/3D,  Dolby Atmos, encriptat o sense encriptar, seguint la normativa DCI. El nostre portal de KDM facilita la sol·licitud de les KDM per cada títol i ens permet generar-les i distribuir-les de manera ràpida i eficient. Disposem d’un servei d’atenció telefònica i per correu electrònic per atendre les peticions i assistir les incidències de forma immediata els 7 dies de la setmana.

Generació de versions locals (doblades i subtitulades) i tràilers a partir de DCPs de distribució.

 

Laboratori Digital
  • Mastering & deliveries for digital platforms:Autoria de IMF (Interoperable Mastering Format) per a plataformes digitals com Netflix, Amazon, Movistar+, etc. en HD, UHDTV, Dolby Vision i Dolby Atmos Home.

Creació de màsters adaptats als requeriments de totes plataformes OTT i canals de TV.

  • Secure storage & media processing: Emmagatzemament segur i d’alta disponibilitat d’arxius digitals. Processament i transcodificació d’arxius digitals en tots els formats.
  • Quality Control:Control de qualitat automatitzat de paràmetres tècnics per software, i visual per part de personal especialitzat. Elaboració d’informes complerts de control de qualitat (QC).