Home Treballs Diari de la meva sextorsió

Diari de la meva sextorsió

Dirigit per Patricia Franquesa · 2023 ·

{"slide_to_show":"1","slide_to_scroll":"1","autoplay":"false","autoplay_speed":"3000","fade":"false","speed":"300","arrows":"true","dots":"false","loop":"true","nav_slide_column":5,"rtl":"false"}

‘Diari de la meva sextorsió’ és un documental de Patrícia Franquesa guanyador del premi del Public Pitch del 2021 DocsBarcelona en el que Antaviana VFX col·labora subvencionant un import en la postproducció. Produït per Ringo Media i Gadea Films.

Antaviana hem fet la correcció de color i la masterització.

Sinopsis: El thriller documental sobre com Pati, la directora de la pel·lícula, s’embarca en una situació de xantatge digital després que li roben l’ordinador. Un pirata informàtic anònim accedeix a totes les dades emmagatzemades al dispositiu robat i troba tres fotos molt privades de Pati. Amenaça que si no rep 2.400 dòlars enviarà les fotos per correu massiu a tots els seus contactes de treball per arruïnar la seva reputació professional. La vergonya, la ira i l’angoixa causades per la ineficàcia de les forces legals van portar a Pati a iniciar la seva pròpia investigació per aturar el Hacker i recuperar el control i el poder sobre la seva privadesa.