1. Home
  2. Serveis
  3. Correcció de Color

Correcció de Color

Crear un estil visual a partir de la llum i el color és un art que necessita talent, experiència i també un entorn adequat i un gran coneixement tècnic.

Correcció de Color

Una imatge rica en contrast i saturada en color, o apagada i tènue gairebé monocroma, un contrast de llum càlida en un entorn fred… El control artístic de la llum i el color són eines essencials a l’hora d’aportar emoció a la narració audiovisual.

Crear un estil visual a partir de la llum i el color és un art que necessita talent, experiència i també un entorn adequat i un gran coneixement tècnic.

A Antaviana sabem la importància d’això i gràcies a l’exercici continuat durant molts anys de l’excel·lència en la correcció de color, som un dels laboratoris de referència d’Europa, com ho demostren les produccions nacionals i internacionals en les que hem participat, o el fet de ser banc d’experimentació de diversos projectes de recerca tecnològica i la sala de referència de nombrosos festivals de cinema.

Correcció de Color

L’Alt Rang Dinàmic, o HDR, és una de les grans aportacions tecnològiques dels darrers anys en la indústria audiovisual i és part integral de l’ecosistema de la UHDTV 1 i 2, juntament amb els 4K i 8K, el Wide Color Gamut (WCG) i l’alta velocitat (HFR). Treballar amb HDR implica una aposta tecnològica i el domini d’uns coneixements i una metodologia específics. A Antaviana ja fa anys que ho fem i seguim formant-nos en les noves eines i metodologies que expandeixin la capacitat creativa i vetllin per la integritat de les decisions de color al llarg de tota la cadena de postproducció audiovisual.

Per aquest motiu, a Antaviana treballem amb el monitor de referència de la indústria: el 4K HDR SONY BVM HX310, un monitor que s’ha consolidat a tot el món a causa de la seva precisió, fiabilitat i robustesa. També hem integrat una metodologia de treball basada en l’arquitectura de color ACES, que descriu un espai de color major que l’espectre visible per l’ull humà. Finalment, la certificació Dolby Vision ens permet treballar de manera precisa la conversió de HDR a SDR optimitzant les metadades de color gràcies al sofisticat algoritme dinàmic de Dolby Vision.

La nostra sala de projecció, equipada amb un projector de Cinema Digital Barco, un servidor de DCP Doremi i un processador Dolby CP750 ens assegura una presentació equiparable a la dels festivals de cinema més exigents, en els quals es presenten moltes de les produccions que fem.

Ja sigui en alt rang dinàmic (HDR) o en rang dinàmic estàndard (SDR), per pantalles de televisió, de cinema o dispositius mòbils, en 2K, 4K o 8K, en 2D, 3D o Realitat Virtual, a Antaviana estem a punt per garantir que més enllà de la tecnologia, la correcció de color seguirà sent un art capaç de transmetre una visió artística i d’emocionar l’audiència.