1. Home
  2. Nosaltres

Nosaltres

Som un equip de professionals especialistes de la postproducció audiovisual amb una llarga trajectòria cinematogràfica i televisiva i un prestigi reconeguts en el sector. Ens apassiona la creativitat, el llenguatge, l’art i la innovació tecnològica.

Nosaltres

Acumulem més de 30 anys en el sector de la postproducció amb projectes nacionals i internacionals,  pel·lícules guanyadores de premis i festivals, documentals compromesos, sèries de culte, cinema en gran format Imax, campanyes d’anuncis ambicioses, pel·lícules en 3D, realitat virtual…però seguim acumulant experiències i aprenent dia a dia. Podem dir amb seguretat que ens atrauen els reptes, viure cada projecte com si fos el primer i l’últim al mateix temps, i aportar el nostre coneixement, experiència i creativitat.

La nostra feina es basa en la professionalitat i la confiança; es gesta en la preproducció, evoluciona durant el rodatge, es desenvolupa durant el muntatge i els VFX, es perfecciona en la postproducció d’imatge i so, i no acaba fins que es generen els màsters i les còpies d’emissió i es distribueixen els DCP a les sales d’exhibició. És a dir, vetllem per la qualitat artística i tècnica al llarg de tota la cadena de producció.

Assumim cada projecte amb il·lusió i amb aquelles ganes de crear una peça única, memorable, de qualitat… que deixi petjada en la seva audiència, però també que contribueixi a explicar-nos i a donar-li sentit a allò que ens rodeja.

Ens agrada emocionar, ens agrada explicar històries, ens agrada deixar que la creativitat s’escoli en el muntatge, en el disseny de so, els efectes visuals, la correcció de color… Cuidem els detalls, les persones, l’experiència…  Per això a Antaviana hem reunit el millor equip i la tecnologia més avançada: ofici, creativitat i tecnologia.

En equip hem aconseguit que Antaviana esdevingui una empresa certificada per Dolby Vision y Dolby Atmos Home, l’última tecnologia requerida per les grans plataformes del sector audiovisual, el que ens col·loca en el centre de referència en el nostre país per a tots els processos de postproducció de films i sèries cobrint els estàndards tecnològics i de seguretat que exigeixen Netflix, Movistar+, HBO i Amazon. D’aquesta manera ampliem els punts de difusió dels nostres projectes en cinema, cadenes de televisió i plataformes.

Explica’ns el teu projecte! Volem formar part de la teva història.

Descobreix les nostres instal·lacions i els reconeixements que han donat.