1. Home
  2. Serveis

Serveis

A Antaviana Films oferim tota la cadena de processos de la postproducció audiovisual, cinema i TV

El muntatge és un art meravellós i misteriós. Imatges, paraules, moviment, so, ritme, músiques… van teixint una relació, una estructura i una narració, en un diàleg continu entre la ment, el cos i l’emoció. La darrera -i definitiva- reescriptura del guió.

read more

Quan donem significat al soroll, el so esdevé comunicació. No hi ha dubte que a l’hora de crear una atmosfera distintiva, el disseny de so és igual d’important que la fotografia o la direcció artística.

read more

Generació dels deliveries finals per cinemes i plataformes segons especificacions i pujada a servidors de distribució.

read more

Crear un estil visual a partir de la llum i el color és un art que necessita talent, experiència i també un entorn adequat i un gran coneixement tècnic.

read more

Qui no recorda les geometries vertiginoses de Saul Bass, les siluetes de James Bond, l’exquisida execució dels crèdits de Catch me if you can o la proposta trencadora –en els seu moment, és clar – de Seven de David Fincher…

read more

Els Efectes Visuals (VFX) ens obren la porta de la imaginació. Amb ells donem vida a personatges increïbles, ens transportem a ciutats perdudes en el temps, assistim a tempestes heroiques, viatgem per l’espai…

read more

La distribució ens permet transportar cada valuós producte audiovisual del distribuïdor al màxim nombre de còpies en sales, reunim pel·lícules amb espectadors. Ara també oferim un servei de distribució electrònica de cinema digital gràcies a la suma de la tecnologia punta i de l’extensa experiència del nostre equip.

read more