1. Home
  2. Serveis

Serveis

A Antaviana Films oferim tota la cadena de processos de la postproducció audiovisual, cinema i TV

El muntatge és un art meravellós i misteriós. Imatges, paraules, moviment, so, ritme, músiques… van teixint una relació, una estructura i una narració, en un diàleg continu entre la ment, el cos i l’emoció. La darrera -i definitiva- reescriptura del guió.

read more

Quan donem significat al soroll, el so esdevé comunicació. No hi ha dubte que a l’hora de crear una atmosfera distintiva, el disseny de so és igual d’important que la fotografia o la direcció artística.

read more

Generació dels deliveries finals per cinemes i plataformes segons especificacions i pujada a servidors de distribució.

read more

Crear un estil visual a partir de la llum i el color és un art que necessita talent, experiència i també un entorn adequat i un gran coneixement tècnic.

read more

Qui no recorda les geometries vertiginoses de Saul Bass, les siluetes de James Bond, l’exquisida execució dels crèdits de Catch me if you can o la proposta trencadora –en els seu moment, és clar – de Seven de David Fincher…

read more

Els Efectes Visuals (VFX) ens obren la porta de la imaginació. Amb ells donem vida a personatges increïbles, ens transportem a ciutats perdudes en el temps, assistim a tempestes heroiques, viatgem per l’espai…

read more