Home Treballs La Fugida

La Fugida

Dirigit per Josep Morell Feixas, Guillem Sánchez Marín i Marc M. Sarrado · 2024 ·

{"slide_to_show":"1","slide_to_scroll":"1","autoplay":"false","autoplay_speed":"3000","fade":"false","speed":"300","arrows":"true","dots":"false","loop":"true","nav_slide_column":5,"rtl":"false"}

“La fugida” és un documental de Josep Morell Feixas, Guillem Sánchez Marín i Marc M. Sarrado, que retrata la impunitat dels delictes sexuals de dos sacerdots jesuïtes. “La fugida” és una coproducció de 3Cat amb El Periódico i Ottokar. 

Antaviana VFX hem fet la postproducció de correcció de color, disseny de so i mescles i la masterització.

Sinopsis:

La fugida s’endinsa en retratar la història de dos casos d’abusos de jesuïtes en dues escoles de referència de Barcelona: els Jesuïtes de Sarrià i els Jesuïtes de Casp. Lluís Tó i Francesc Peris, àlies “Xesco”, van ser cures i professors d’escoles jesuïtes que van abusar nens i nenes durant més de trenta anys. Tots dos tenen un element comú; els dos van ser traslladats a Bolívia per la companyia de Jesús, on van continuar els seus abusos amb total llibertat.

Ara són les seves víctimes els qui expliquen i revisiten les seqüeles d’aquests abusos. Un viatge a la foscor de la impunitat que uneix les ciutats de Barcelona i Cochabamba.