1. Home
  2. notícies
  3. Impulsant el talent local...

Impulsant el talent local: Nou acord de col·laboració entre Antaviana i AMMAC

Ens complau anunciar un nou acord de col·laboració exclusiva entre Antaviana VFX & Postproduction i l'Associació de Muntadores i Muntadors Audiovisuals de Catalunya (AMMAC), reiterant el nostre compromís amb la comunitat audiovisual catalana.

Acord Antaviana AMMAC

Aquest acord està dissenyat per oferir beneficis significatius a les sòcies i els socis de l’AMMAC, siguin muntadores o ajudants de muntatge. A Antaviana, estem compromesos a donar suport als professionals del sector audiovisual, oferint els següents descomptes en el preu de la sala d’edició:

  • 15% de descompte en el preu de la sala d’edició per a tots els formats, excepte entreteniment.
    10% de descompte en el preu de la sala d’edició per a projectes d’entreteniment.
  • Les nostres sales d’edició estan equipades amb tot el necessari per crear un entorn òptim per a l’edició individual o en equips de muntadors i ajudants. La seva naturalesa multiplataforma (Avid, Premiere, FinalCut) així com els sistemes ràpids d’intercanvi de fitxers garanteixen la màxima qualitat i eficiència en el procés de muntatge. Les muntadores i els muntadors es trobaran recolzats pel nostre departament tècnic i artístic, la qual cosa els ajudarà a ser més competitius. A Antaviana posem tota la tecnologia i el coneixement del nostre equip de postproducció al servei de l’art del muntatge.

En contractar muntadores o ajudants de muntatge, sòcies i socis de l’AMMAC, les productores també obtindran els descomptes de les nostres sales d’edició, cosa que contribuirà a un treball més accessible i eficient.

Aquest acord reflecteix el nostre compromís amb el suport al talent local, contribuint al creixement i desenvolupament de la indústria audiovisual catalana.

Les sòcies i els socis de l’AMMAC que estiguin interessats en aquests avantatges poden posar-se en contacte directament amb nosaltres per obtenir més detalls a info@antavianafilms.com.