1. Home
  2. notícies
  3. Antaviana VFX & Post...

Antaviana VFX & Postproduction renova la seva col·laboració amb el DocsBarcelona en una edició plena d’innovació i compromís artístic

Bernat Aragonès i Juan Gabriel García d'Antaviana, formaran part de les taules sobre intel·ligència artificial i muntatge del DocsBarcelona Industry

Antaviana VFX i Docs Barcelona

Antaviana VFX & Postproduction participarà en la nova edició del Festival Internacional de Cinema Documental de Barcelona, DocsBarcelona. La col·laboració entre Antaviana i el festival aquest any anirà més enllà del suport tècnic i de la gestió dels continguts que duem a terme en cada edició, i es manifestarà també en la participació en debats claus que modelen la indústria.

Bernat Aragonès, Muntador i Director de postproducció d’Antaviana VFX, formarà part d’un debat d’actualitat sobre la intersecció entre la intel·ligència artificial i la narrativa cinematogràfica amb Anna Giralt Gris, Cineasta i investigadora; Frederic Guerreo – Solé, Catedràtic de Teories de la comunicació i codirector del +RAIN Film Fest,  Piotr Winiewicz,  Artista i cineasta; i Pere Pérez, CEO de Metacampus.  En un moment en què la tecnologia redefineix els límits del possible, la taula “AI: Nobody Cares About The Truth” explorarà els efectes filosòfics i sociològics de la IA, qüestionant la seva influència en la percepció de la realitat. 

D’altra banda, Juan Gabriel García, Muntador d’Antaviana VFX i membre de l’Ammac, conversarà amb el reconegut muntador i director xilè/danès Estephan Wagner qui oferirà una Masterclass sobre muntatge i compartirà la seva àmplia experiència a canals com ARTE o la BBC i a més de 150 festivals.

Antaviana no només participa en el diàleg crític durant el festival sinó que també demostra el seu suport a través del patrocini de premis clau. El premi Jurat de la secció competitiva Docs&Pearls i el premi Best Pitch al Public Pitch del DocsBarcelona són testimonis del seu suport continu a la innovació i l’excellència en el cinema documental. A més, el guanyador del premi Best Pitch rebrà 3.000 € en serveis de postproducció d’Antaviana, reafirmant l’impacte tangible de la companyia en el suport a nous talents.

El DocsBarcelona Industry, que tindrà lloc del 6 al 10 de maig, continua essent un punt de trobada essencial per a professionals que busquen finançament o assessorament per als seus projectes documentals. Amb la presència de més de 40 decision makers de 21 països, el mercat ofereix una plataforma incomparable per a la presentació de projectes i l’establiment de xarxes internacionals.

En paraules d’Èric Motjer, director d’Industry del DocsBarcelona, “la programació d’enguany és una finestra al món que som i al món que ve.” Aquest esperit de mirada cap al futur és precisament el que Antaviana Films i DocsBarcelona celebren i fomenten amb cada edició del festival.

A través de la seva col·laboració Antaviana VFX i DocsBarcelona demostren un cop més el seu compromís amb el cinema documental i la seva capacitat per influir, inspirar i educar audiències a escala global.