1. Home
  2. notícies
  3. Antaviana VFX & Post...

Antaviana VFX & Postproduction s’associa amb el Festival Internacional de Cinema de Locarno per celebrar el cinema espanyol

En una col·laboració sense precedents, Antaviana VFX & Postproduction s'uneix al Festival Internacional de Cinema de Locarno, patrocinant el guardó "Antaviana Films First Look Award" en la 77a edició del festival, que tindrà lloc del 7 al 17 d'agost de 2024. Aquest premi forma part de la secció First Look de Locarno Pro, enfocada en aquesta ocasió en el cinema espanyol, reafirmant el compromís de tots dos amb la promoció i el suport a les produccions cinematogràfiques en procés de postproducció.

La iniciativa First Look, que celebra la seva 13a edició, ha estat un trampolí per a produccions internacionals de cinema d’autor, donant suport anteriorment a obres de països com el Regne Unit, Colòmbia, Mèxic, Xile, Brasil, Israel, Polònia, els països bàltics, Portugal, Sèrbia, Suïssa i Alemanya. Aquest any, en associació amb el Ministeri de Cultura a través de l’Institut de Cinematografia i de les Arts Audiovisuals (ICAA) i ICEX Espanya Exportació i Inversions, First Look seleccionarà sis pel·lícules espanyoles en fase de postproducció. Aquests projectes seran presentats pels seus productors a Locarno Pro del 9 a l’11 d’agost, oferint-los una plataforma única per exhibir els seus treballs davant un públic internacional de professionals de la indústria.

L’elecció d’Espanya com a focus d’aquest any segueix una llarga tradició de cinema espanyol destacat al Festival de Locarno, amb mencions especials i premis a actors i directors espanyols en edicions anteriors. Giona A. Nazzaro, Director Artístic del Festival de Locarno, va destacar el dinamisme i la diversitat del paisatge cinematogràfic espanyol, assenyalant el festival com un espai de llançament per a noms extraordinaris i cineastes establerts del país.

El “Antaviana Films First Look Award” cobrirà serveis de postproducció fins a 50,000 €, juntament amb altres premis oferts per companyies altres companyies i entitats del sector, demostrant el ferm suport de la indústria al talent emergent i la producció cinematogràfica espanyola.

Els productors interessats poden participar a través de Locarno Pro fins al 19 d’abril de 2024, amb la selecció final i els guanyadors anunciats al juliol i durant la Cerimònia de Premis de Locarno Pro, respectivament, l’11 d’agost.

Antaviana VFX & Postproduction i el Festival Internacional de Cinema de Locarno es complauen a contribuir a l’èxit internacional de la nova generació de cineastes espanyols, enfortint els lligams i promovent la innovació i la creativitat en el cinema mundialment.