1. Home
  2. notícies
  3. Antaviana VFX & Post...

Antaviana VFX & Postproduction rep el Premi Gaudí a Millors Efectes Especials per “La Comptadora de Pel·lícules”

En una nit de celebració per a la indústria cinematogràfica catalana, Bernat Aragonés d'Antaviana VFX Postproduction va obtenir el Premi Gaudí a Millors Efectes Visuals pel seu treball en "La Comptadora de Pel·lícules", un film dirigit per Lone Scherfig i escrit per un equip de guionistes de renom, incloent-hi Walter Surt-los, Rafa Russo i Isabel Coixet.

“La col·laboració i el diàleg entre fotografia, art i VFX han estat claus per a donar vida a aquesta història” Bernat Aragonés

A Antaviana estem emocionades pel premi Gaudí a Millors Efectes visuals, en el qual “la col·laboració i el diàleg entre fotografia, art i VFX, claus en el procés creatiu, han estat essencials per a donar vida a aquesta història” comenta Bernat. A més, aquest guardó reconeix el treball de tot l’equip d’efectes visuals i el compromís que tenim en Antaviana per l’excel·lència i la innovació.

 

Creatura brilla amb 6 Premis Gaudí

En la gala també es van alçar amb Premis Gaudí diverses pel·lícules en les quals la postproducció, sencera o en part, ha estat feta per Antaviana VFX.

“Creatura”, d’Elena Martín Gimeno, en la qual la companya d’Antaviana Cristina *Garmón també estava nominada als millors VFX, es va alçar amb 6 Premis Gaudí, entre ells el de Millor Pel·lícula. “Mentre siguis tu, l’aquí i ara de Carme Elías” va obtenir el premi a Millor Pel·lícula Documental i “Quico Sabaté, sense destí”, el premi a millor pel·lícula per a televisió.

 

Antaviana sumem a la nostra trajectòria en els Premis Gaudí

Els premis de la XVI edició dels Gaudí, no són els primers en els quals el treball d’Antaviana és reconegut. Anteriorment ja vam ser guardonats/as amb el premi a Millors Efectes Visuals per “La Vampira de Barcelona” en el 2021, “Incerta Gloria” en 2018, “Les aventures de Tadeo Jones 3D” en 2013 i “Eskalofrío” en 2009.

Així mateix, pel·lícules com “Les Nenes”, “La filla d’un lladre” i “la Llibreria” d’Isabel Coixet, entre altres, en les quals la postproducció es va fer en Antaviana, també van ser premiades en anteriors edicions pel Festival de la Acadèmia del Cinema Català.

 

Una gala reivindicativa

La passada cerimònia dels Premis Gaudí no sols va celebrar l’art i el cinema català, sinó que també va ser una nit marcada per la reivindicació de la igualtat i la diversitat a les mans de les premiades, l’actriu Yolanda Sey i les presentadores de l’esdeveniment Ana Polo i Sent Sherman.

Donis d’Antaviana ens sumem a aquestes reivindicacions i ressaltem la responsabilitat del sector audiovisual com a canal de construcció d’imaginaris i de transformació social.