1. Home
  2. notícies
  3. Antaviana VFX & Post...

Antaviana VFX & Postproduction col·labora amb la 10a Edició del Serielizados Fest

A Antaviana celebrem la nova col·laboració amb el Serielizados Fest, el reconegut Festival Internacional de Sèries. Com a Antaviana VFX, estem satisfets i satisfetes de ser part d'aquest esdeveniment i treballar amb talents emergents en la creació de sèries i websèries.

Serielizados Fest

Enguany, Antaviana VFX lliurarà el Premi Antaviana per a treballs de postproducció a les nostres instal·lacions com a part del Showcase Pilots de Serie. Aquesta col·laboració és una expressió del nostre compromís amb el suport al talent emergent a la indústria audiovisual.

A més, oferirem un taller durant la Sessió Pro del Festival a Barcelona i a Madrid, on els nostres experts, Marc Dominici (Supervisor de postproducció i editor de cinema a Antaviana Films) i Bernat Aragonès (Editor de cinema i VFX Supervisor), seguint el cas d’una de les revelacions de l’any, la sèrie Selftape, exploraran els processos i els reptes de la postproducció.

El Serielizados Fest és conegut per les seves preestrenes de sèries nacionals i internacionals, convidats destacats, homenatges i xerrades en directe. Des del 2014, s’ha consolidat com un dels principals festivals de sèries a Espanya. Enguany celebrem la desena edició, i per Antaviana VFX és un honor ser-hi present.

Agraïm la confiança i esperem amb interès aquesta nova etapa amb Serielizados Fest i la continuació de la nostra col·laboració amb la indústria de les sèries i la producció audiovisual.