1. Home
  2. notícies
  3. Antaviana Films i Docs Ba...

Antaviana Films i Docs Barcelona: Una col·laboració duradora i fructífera

A Antaviana VFX & Postproduction estem encantats de compartir que la nostra col·laboració amb el Docs Barcelona continua més forta que mai. Durant anys, hem tingut el privilegi de treballar junts en la promoció i difusió de pel·lícules documentals excepcionals, i aquesta associació  és un testimoniatge del nostre compromís compartit amb els documentals de qualitat

Docs Barcelona s’ha establert com un dels festivals de documentals més destacats i respectats a nivell internacional, brindant una plataforma única perquè cineastes de tot el món comparteixin les seves històries i visions amb audiències apassionades. Antaviana VFX & Postproduction ens enorgullim de ser part d’aquest increïble esdeveniment any rere any.

A més de la nostra participació en el festival, Docs Barcelona ens ha brindat l’oportunitat d’establir valuoses connexions amb altres professionals de la indústria, la qual cosa ha portat a col·laboracions encara més enriquidores i projectes conjunts. Estem agraïts per la seva contínua confiança en el nostre treball de control tècnic de les projeccions i esperem amb entusiasme totes les emocionants oportunitats que ens ofereix el futur.

A Antaviana VFX & Postproduction, sempre hem cregut en el poder del cinema documental per a educar, inspirar i generar un impacte significatiu en la societat. La nostra associació amb Docs Barcelona ens ha permès fer realitat aquesta creença, i esperem continuar treballant junts per a portar històries poderoses a audiències de tot el món.