1. Home
  2. notícies
  3. ‘Creatura’ d&...

‘Creatura’ d’Elena Martín s’alça amb el premi a Millor pel·lícula europea en la Quinzena de Realitzadors del Festival de Cannes

El Festival de Cannes ha arribat a la seva fi amb una notable sorpresa en la Quinzena de Realitzadors: la pel·lícula "Creatura", dirigida per Elena Martín, s'ha coronat com la Millor pel·lícula europea. El merescut premi és motiu de celebració per part de la directora i de tot l'equip. El treball de postproducció d'Antaviana ha estat fonamental per a dotar a la pel·lícula d'una estètica única, encarregant-se de la postproducció de color i el laboratori digital.

Creatura postproduction

“Creatura” és un llargmetratge que ha deixat una petjada inesborrable en la indústria cinematogràfica. Dirigida per Elena Martín, qui ja havia destacat amb la seva òpera preval “Júlia *Ist”, la pel·lícula ens submergeix en un viatge sensorial i emocional a través de la vida de Mia, una jove que s’enfronta a les seves pors i desitjos més profunds. Amb una narrativa introspectiva i una posada en escena enlluernadora, “Creatura” va captivar a l’audiència de Cannes i es va alçar amb el prestigiós premi a Millor pel·lícula europea en la Quinzena de realitzadors.

El treball de postproducció exerceix un paper fonamental en la creació d’una obra cinematogràfica de qualitat, i en aquesta ocasió, la directora Elena Martín i les productores Vilaüt Films, Lastor Media, Avalon, Elastica Films van decidir comptar novament amb l’experiència d’Antaviana. En aquest film ens hem encarregat de la postproducció de color i el laboratori digital, aportant nostra experiència i visió artística per a enriquir l’estètica visual de “Creatura”.

La postproducció de color és un procés essencial per a donar coherència visual a una pel·lícula, definint la paleta de colors i l’estil visual que es desitja transmetre. Antaviana, amb el nostre equip d’experts/as en color *grading, treballem en estreta col·laboració amb l’equip d’Elena Martín per a plasmar la visió artística que es requeria en cada escena. El resultat és un joc de llums i ombres, tons vibrants i contrastos subtils que realcen l’emotivitat i l’atmosfera de “Creatura”.

A més, el laboratori digital d’Antaviana va contribuir a la qualitat tècnica del film, assegurant una postproducció fluida i precisa. 

La victòria de “Creatura” en la Quinzena de Realitzadors del Festival de Cannes com a Millor pel·lícula europea és un reconeixement ben merescut per a Elena Martín i el seu equip. La directora ha demostrat una vegada més el seu talent i originalitat a través d’una obra cinematogràfica que ha captivat la crítica.

L’equip d’Antaviana ens enorgullim d’haver estat part d’aquesta obra i esperem continuar col·laborant amb Elena Martín en futurs projectes per a portar a l’audiència noves i emocionants experiències visuals.