1. Home
  2. notícies
  3. Antaviana adopta l’excl...

Antaviana adopta l’exclusiva tecnologia X

Antaviana Films i UniqueX hem arribat a un acord per representar la tecnologia d'enviament digital de continguts cinematogràfics MovieTransit™ a Espanya.

Antaviana Films som líders en postproducció audiovisual. Ara, fem un pas endavant per esdevenir referents en la distribució digital assumint la representació a Espanya de la tecnologia MovieTransit™ de UniqueX, líder global en solucions i serveis innovadors de cinema digital, present a 3.000 cinemes en més de 19 països. D’aquesta manera, oferim una infraestructura de distribució electrònica innovadora, ràpida i segura que permet als nostres clients fer front als reptes derivats de la transformació tecnològica i dels hàbits de consum.

Una plataforma d’entrega de paquets de cinema digital

El nostre laboratori digital ofereix serveis de masterització, generació de DCP per distribució i gestió de les KDM. Amb encriptació o sense, en 2K o 4K, en 5.1 o Dolby Atmos, el nostre equip acumula més de 15 anys d’experiència a la vanguàrdia tecnològica i metodològica per assegurar que els continguts arribin perfectament a la gran pantalla.

Ara fem un pas endavant i anunciem l’acord amb UniqueX per la representació i gestió de la seva infraestructura a tot Espanya. UniqueX és una companyia especialitzada en la creació de programari per a l’enviament de continguts a les sales d’exhibició amb una sòlida trajectòria en el sector. Amb aquest acord unim la tecnologia punta de UniqueX amb l’experiència d’Antaviana, per oferir a les distribuïdores empreses d’exhibición un servei de distribució electrònica de cinema digital que arribarà a més de 300 sales d’Espanya.

El sistema MovieTransit™ utilitza una plataforma d’entrega de DCP basada en enviaments per fibra i protocols de transferència accelerada i segura d’arxius cinematogràfics.  Amb una gestió través d’una interfície web innovadora, fàcil i ràpida, t’obrim les portes a que la teva pel·lícula arribi a totes les sales de cinema amb la seguretat, flexibilitat i rapidesa que requereixen les campanyes de distribució cinematogràfica actuals. Disposa de la informació més actualitzada només amb un sol click!

Transferències segures i encriptades, entregues urgents i suport els 365 dies de l’any. A més, aquest sistema de distribució electrònica, fomenta la sostenibilitat ambiental ajudant a potenciar la RSC de les empreses, ja que redueix notablement la logística d’enviament de discs en format físic.

Mireia Aragonés, la nostra gerent, ha assenyalat la seva confiança en l’associació donat que “la infraestructura innovadora de Unique X i l’experiència d’Antaviana en masterització i distribució de DCP són perfectes per a crear el servei robust, àgil i de confiança que necessiten els nostres clients”.