1. Home
  2. notícies
  3. Estrena de “15 Hora...

Estrena de “15 Horas” als Cinemes Boliche de Barcelona

Aquest divendres 17 de desembre a les 20 h s'estrena als Cinemes Boliche de Barcelona el film "15 Horas" de Judith Colell, guardonat amb el premi SIGNIS en la darrera edició del Festival de Málaga.

Aquest divendres 17 de desembre a les 20 h s’estrena als Cinemes Boliche de Barcelona el film “15 Horas” de Judith Colell, guardonat amb el premi SIGNIS en la darrera edició del Festival de Málaga.

El film és un drama sobre la violència masclista en un context de les elits econòmiques i culturals de la República Dominicana, els protagonistes són un reputat director d’orquestra i una violinista.

L’estrena comptarà amb la presència de Marc Clotet, protagonista del film, i Judith Colell directora, que és l’actual presidenta de l’Acadèmia de Cinema Català, i mantindrà una conversa amb Núria Martorell, periodista cultural especializada en música, promotora y encarregada de la co-direcció artística i comunicació de festivals.

Es tracta d’una coproducció amb República Dominicana i està produïda per Selene Films i Turkana Films. Antaviana s’ha encarregat del muntatge, la postproducció i també de la distribució de la mà de Gollut Films.