1. Home
  2. notícies
  3. “El ventre de la ma...

“El ventre de la mar” present a la secció “Made in Spain” de l’Festival de Sant Sebastià

L'última pel·lícula d'Agustí Villaronga formarà part de el festival després de ser preseleccionada en els 34 European Film Awards

Antaviana 69SSIFF

El ventre de la mar” es projectarà aquesta nit al 69 Festival Internacional de Cinema de Sant Sebastià en el marc de la secció “Made in Spain”, la secció no competitiva de festival.

La pel·lícula del director mallorquí arriba al festival estant preseleccionada en els 34º Premis de Cinema Europeu (European Film Awards) i després d’arrasar a Màlaga amb sis guardons, entre ells la Biznaga d’Or a Millor pel·lícula, millor direcció, guió i millor fotografia.

El passat mes d’abril també va rebre The Russian Film Critic’s Award al 43 MOSCOW INTERNATIONAL FILM FESTIVAL.

La secció “Made in Spain” és la secció no competitiva de festival que recull les pel·lícules espanyoles de l’any i en la qual col·labora la Fundació Sgae. “El ventre de la mar” compartirà espai juntament amb altres vuit títols, la meitat òperes primeres.

Les pel·lícules “Arthur Rambo”, de Laurent Cantet, “Todo ha ido Bien” del director François Ozon, “Un pequeño plan…com salvar el planeta” de Louise Garrel i “Un Amor tranquilo” de Joachim Lafosse, en què Antaviana ha participat en la distribució, estaran també presents el diferents seccions de l’Festival.