1. Home
  2. notícies
  3. Antaviana a l’Atlàntid...

Antaviana a l’Atlàntida Mallorca Film Fest

“El ventre del mar” d’Agustí Villaronga i “Doctor Portuondo” de Carlo Padial estaran al Mallorca Film Fest del 26 de juliol a l’1 d’agost

Cartell-Atlàntida-Film-Fest-web

Viatgem a Palma de Mallorca del 26 de juliol a l’1 d’agost per celebrar el festival de cinema l’Atlàntida. I ho fem amb el director de cinema mallorquí Agustí Villaronga i la seva obra mestra “El ventre del mar”, que ha fet història al Festival de Màlaga fent-se amb els 6 premis principals. Aquest estiu, l’obra de Villaronga es retroba amb l’illa, on va ser grabada durant l’agost del 2020. Un film que retrata el viatge a la deriva d’una bassa de fusta amb 147 persones a bord. Es tracta d’una adaptació cinematogràfica en blanc i negre i de molta bellesa visual d’un capítol de la novel·la “Océano mar” d’Alessandro Baricco. Des d’Antaviana hem tingut el plaer de treballar en tota la postproducció del film: Correcció de Color, Disseny de So i Mescles, Edició, Laboratori Digital, Title Sequence & Motion. El muntatge ha anat a càrrec de Bernat Aragonès.

“Doctor Portuondo” també viatja a Mallorca per fer-se amb un dels grans moments del festival: l’estrena mundial i en primícia dels dos primers episodis de la primera sèrie original de Filmin. Es tracta d’una adaptació de la novel·la de Carlo Padial, que ell mateix guionitza i dirigeix, de la qual ens hem encarregat de la correcció de color i deliveries.