1. Home
  2. notícies
  3. Antaviana Films preparada...

Antaviana Films preparada per les grans plataformes

Fidels al seu esperit emprenedor, Antaviana Films ja està equipada amb l'última tecnologia requerida per Netflix, Movistar +, HBO, etc.

Certificació Dolby Atmos Home

A Antaviana Films ja estem equipats amb l’última tecnologia requerida per les grans plataformes del sector audiovisual el que ens col·loca en centre de referència al nostre país per a tots els processos de postproducció de films i sèries. D’aquesta manera, a Antaviana Films ja estem preparats per cobrir els estàndards tecnològics i de seguretat que exigeixen Netflix, Movistar +, HBO, etc.

A Antaviana Films comptem amb la certificació DOLBY VISION que ens permet treballar amb les eines de postproducció d’imatge més sofisticades del mercat i aconseguir resultats excel·lents quant a color, brillantor o contrast. A més, comptem amb una sala d’etalonatge equipada amb el monitor de darrera generació 4K HDR Sony HX310, una de les poques sales de retoc de color equipades amb aquest monitor d’Espanya.

Per a la postproducció de so, a Antaviana Films estem equipats amb una sala amb certificació DOLBY ATMOS HOME que permet treballar el so a partir d’experiències sonores, emocions i resultats totalment envoltants el que consolida el compromís d’Antaviana Films amb els entorns creatiu més exigents del moment.