1. Home
  2. notícies
  3. FINALITZA LA POSTPRODUCCI...

FINALITZA LA POSTPRODUCCIÓ DE “LA VAMPIRA DE BARCELONA”

Per a aquesta producció de Brutal Media i Filmax, Antaviana Films ha dissenyat al voltant de 140 VFX de gran complexitat tècnica

Postproducció La vampira de Barcelona

La nova pel·lícula de Lluís Danés, “La Vampira de Barcelona” ha finalitzat la seva postproducció a les nostres instal·lacions. Tot i les restriccions imposades per la pandèmia, Antaviana Films ha aconseguit posar en funcionament la metodologia de treball remota necessària per dur a terme els VFX i la postproducció en el temps previst inicialment.

 

Lluís Danés ha creat un univers visual ric i sorprenent que ha requerit d’un gran desplegament per part dels nostres Departaments d’Efectes Visuals i d’Escaneig 3D. La recreació de la Barcelona als inicis del segle XX s’ha dut a terme mitjançant l’escaneig de maquetes de paper en l’interior de les quals s’hi mouen els personatges, ja siguin rodats a la manera tradicional o bé escanejats – com en el cas del Liceu. Són més de 140 VFX, alguns dels quals d’una gran complexitat en 3D i composició, que contribueixen a crear a una ciutat onírica i asfixiant on allò real i allò inventat es confonen irremeiablement.

 

“La Vampira de Barcelona” narra la vertadera història d’Enriqueta Martí, una dona acusada de segrestar i assassinar nens a la convulsa Barcelona de principis de segle XX. Protagonitzada per Nora Navas, Roger Casamajor, Bruna Cusí, Sergi López i Francesc Orella, s’estrenarà en la competició oficial del Festival de Sitges 2020.