1. Home
  2. notícies
  3. Els films postproduïts a...

Els films postproduïts a Antaviana sumen 33 nominacions als XIII Premis Gaudí

Les nominacions inclouen Millor Muntatge per a “A Stormy Night”, Millors VFX, So i Fotografia per “La Vampira de Barcelona” i Millor so i fotografia per “Las Niñas”

VIII Premis Gaudí antaviana

Enguany, la lectura de nominats de la XIII edició dels Premis Gaudí ha deixat un total de 33 nominacions per a films que han estat postproduïts a Antaviana Films. I ens emociona haver pogut treballar amb dues de les obres més exitoses d’aquesta edició: “Las Niñas” i “La Vampira de Barcelona”.

Encapçala la llista d’entre les preferides als gaudí  “La Vampira de Barcelona”, dirigida per Lluís Danés i produïda per Brutal Media,  amb 14 nominacions, entre les quals Millor VFX per  Anna Aragonès, Millor so per Carlos Jiménez i Millor fotografia per Josep M.Civit. 

La segueix amb 13 nominacions “Las Niñas”, una de les pel·lícules revelació de l’any de Pilar Palomero, entre les quals Millor so per a Amanda Villavieja, Alejandra Molina i Fernando Novillo i Millor fotografia per a Daniela Cajías. 

Finalment, destaquem la nominació de Bet Rourich a Millor fotografia per “Uno para Todos” de David Ilundain, i la nominació a Millor muntatge de Bernat Aragonès, per “A Stormy Night”, el debut del jove cineasta David Moragues.  

La cerimònia dels XIII Premis Gaudí se celebrarà el proper 21 de març a l’Auditori del Fòrum CCIB